10 adet/grup TEK PARÇA Gerdanlık Kolye Luffys Gemi BIN GÜNEŞLI Kolye Erkekler Kadınlar Hediye Anime Takı Aksesuarları

₺90.57



kolye Boyutu: 3.6x3.6 cm (1 cm = 0.394in) zincir Lenth: 45 cm ağırlık: 25g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Etiketler: Ucuz 10 adet/grup TEK PARÇA Gerdanlık Kolye Luffys Gemi BIN GÜNEŞLI Kolye Erkekler Kadınlar Hediye Anime Takı Aksesuarları, Yüksek Kalite 10 adet/grup TEK PARÇA Gerdanlık Kolye Luffys Gemi BIN GÜNEŞLI Kolye Erkekler Kadınlar Hediye Anime Takı Aksesuarları, Çin Sallantılı kolye Tedarikçiler.


( 0 Derecelendirme )

Adet